Va ajunge Lila Kalis noua revelaţie din Formula 1 ??? La numai 6 ani Lila stăpâneşte perfect volanul şi tot ceea ce ţine de arta condusului

Sofia a ajuns mai repede decât mă aşteptam în perioada în care se joacă destul de mult cu băieţii şi îşi doreşte foarte tare lucrurile pe care le vede la ei. Aşa că direct pe locul întâi în wishlist a ajuns maşinuţa electrică de care este pur şi simplu fascinată. Inevitabil am început căutările, documentarea. Dintr-un link într-altul am ajuns la videoclipul de mai jos şi mi-a venit ideea să facem aici, pe Lumea Sofiei o categorie separată dedicata copiilor extraordinari care categorie sunt absolut convins că va avea ce să găzduiască. Bineînţeles că dacă aveţi propuneri, sugestii, le aşteptăm cu cel mai mare drag.

Lila Kalis este numele copilului minune care stăpâneşte volanul mai bine decât mulţi dintre noi 🙂 la numai şase ani ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva după Maria Teresa de Filippis, Lella Lombardi, Divina Galica, Desiré Wilson şi Giovanna Amati nu va fi cumva următoare revelaţie „pe tocuri” 🙂 din Formula 1. Este fiica lui Josh Kalis, un skateboarder profesionist deci a moştenit dorinţa de adrenalină pe cale paternă şi deja este semnată cu Renault pentru care a şi filmat o reclamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here