Frozen 2 - Regatul de gheata 2

Frozen 2 sau Regatul de gheaţă 2 a fost lansat şi în România! Păi cum să ratăm ocazia să ne reîntâlnim cu Anna, Elsa, Kristoff, Sven şi Olaf? Să nu fim şi noi acolo? Cu mic şi mare am fost la lansarea celui mai nou film Frozen.

Cum a fost la Frozen 2?

Am găsit o sală plină de părinţi cu copii curioşi şi nerăbdători! Fetiţe îmbrăcate în rochiţe Elsa sau Anna şi băieţei bucuroşi de revederea cu Olaf.

Pentru prima oară la cinema, chiar şi fiind vorba de Frozen 2 şi Elsa, personajul preferat al Sofiei, nu m-am aşteptat să stăm până la final. Dar a fost ok, Sofia a fost captivată parcă de întreaga acţiune a filmului, deşi nu ştiu cât a înţeles. Eu totuşi îl ador pe Olaf, cu tot cu morcov!

Merită să mergem la Frozen 2?

Ca părere personală, mi s-a părut destul de greu de urmărit pentru copii mai mici de 4 ani, dar cu toate astea povestea este foarte drăguţă. Filmul este în format 3D şi ar putea fi un pic obositor, şi cred că v-ar trebui şi ceva muncă de lămurire cu cei mici sa ţină totuşi ochelarii 3D la locul lor.

De data aceasta, Elsa şi Anna pleacă intr-o aventură nouă, departe de Arendelle, alături de Kristoff, Sven şi îndrăgitul şi haiosul Olaf, către necunoscut şi pădurea fermecată.

Doar atât vă spun, să nu vă stric elanul, şi vă propun să mergeţi şi să descoperiţi noile aventuri din Frozen 2, alături de mai micii cineaşti.

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here