Baby Boom - ROMEXPO

Ne-am facut „un pic” de timp si am fost sa vizitam Baby Boom de la Romexpo. Mami si-a adus cu drag aminte de perioada in care Sofia era inca in burtica. 😁

Am vizitat standul celor de la VipBebe cu produsele noastre indragite de la Stokke si am verificat noutatile. Stokke Xplory V5 ne-a facut un pic cu ochiul, ce-i drept, mai ales ca acum sunt folosite culori mult mai „vii” decat cele disponibile pt V3, varianta de Stokke folosita de noi inca de la nasterea Sofiei.

Am trecut si pe la standul celor de la Erfi Kids, reprezentantul carucioarelor Maclaren in Romania. A fost o nebunie sa vedem atatea modele de Carucioare Maclaren, atat de colorate, ce pot fi folosite inca de la nastere.

Apoi am fost in vizita la prietenii nostrii de la Lifeline, unde am aflat ca celulele stem recolate la nasterea Sofiei sunt foarte bine.

Am mai vizitat si standul Smart Baby, care au adus in Romania gama de Carucioare GB, cele mai mici si mai compacte carucioare, GBPockit-ul fiind „varful de lance”. Pentru ca inca mai facem un pic de nani in carucior, am asteptat ca cei de la Smart Baby sa aduca in Romania si varianta de GBPockit+, care ofera posibilitatea de a avea o mai mare inclinare a spatarului, facandu-l probabil mult mai confortabil. Din pacate pana la inceputul vacantei noastre inca nu aparuse, asa ca nu am mai putut astepta varianta GB Pockit+, dar am vazut produsul la targ si ne-a placut tare mult. Cu siguranta este pe lista noastra pentru urmatoarea vacanta.

Foarte mult ne-au placut cei de la Fleximo, care au avut un stand foarte colorat, datorita produselor Skip Hop si nu numai. Cei de la TuCopilarie au fost si ei prezenti la BabyBoom, pentru prima data, si ne-au incantat cu un stand foarte cochet si colorat. Sofia si-a ales o lampa de camera foarte haioasa.

Deoarece cautam inca un scaun de masina pentru Sofia, „am poposit” la standul celor de la Axkid, veniti tot pentru prima data la targ. Am primit informatii valoroase despre scaunele auto rearfacing pentru copii si despre cat de sigure sunt acestea. Dar o sa revenim intr-un alt post cu aceste detalii.

Sofia s-a distrat de minune la targul Baby Boom. A adunat multe baloane, a primit banane, a facut cunostinta cu Pinguinul Bioderma ABC Derm, a carat cam peste tot cu scaunel modificabil pe inaltime de la standul Inglesina, am reorganizat standul de pliante al celor de la KidsCom.

Ne-am distrat enorm si abia asteptam urmatoarea editie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here