jucarii perfecte pentru bebelusi

Ca mămică de fost bebeluş, azi mică domnişoară :)), pot spune din proprie experienţă ce jucării au avut sens în vria achiziţionării a tot ce e mai bun (a se citi TOT, da? :)) ) de pe piaţă. Aşa că am făcut un clasament cu ce i-a fost Sofiei de folos atunci când era un mic beleluş.

Cărţile pentru bebeluşi

Cele mai multe cărticele sunt texturate şi conţin diferite materiale interactive, cum ar fi materiale care foşnesc, blăniţe, cartoane striate, fine sau abrazive, toate bune pentru stimularea copiilor mici. Ele stimuleaza nu doar curiozitatea sau inteligenţa, dar şi simţul tactil şi motricitatea. Noi am avut de la Fehn cumpărate de aici.

Cuburile

Cuburi de orice fel pentru construit. Plecând de la cele din spumă pentru cei foarte mici şi până la cuburi din lemn, cuburile reprezintă o variantă bună pentru dezvoltarea motricităţii şi înţelegerea depre cauză şi efect. Noi avem şi un fel de turn gen Montessori care ajuta la rânduirea cuburilor de la mic la mare, fie dupa marime, fie după cifrele înscrise pe ele, luat de aici.

Saltea de activităţi

Salteluţele de activităţi au diverse jucării colorate, fie cu sunete fie foşnăitoare, iar bebele este foarte încântat de tot ce inseamna culori, sunete, forme,. Acestea sunt foarte bune încă de când bebe stă pe burtică şi îsi dezvoltă musculatura gâtului, auzul, văzul şi simţul tactil.

Salteluţă activităţi bebeluşi

Sortarea formelor

Pentru Sofia sortarea formelor a fost un succes total. Când avea la îndemână aceste jucării, mami putea sta linistită pe canapea doar supraveghind îndeaproape activitatea ei. Şi pentru că i-au plăcut foarte mult am avut şi joc de sortare pe culori, pe forme, pe fructe sau legume, animale domestice sau sălbatice etc. :)) Să mai spun că sunt super bune şi pentru numărat? 🙂

Joc de sortare şi numărat

Pluşuri şi păpuşi

Păi nu am avut mai toţi dintre noi o jucărie pentru care am dezvoltat o anume pasiune încă din frageda copilărie? La noi acea jucărie este Coco, un ursuleţ de pluş, cărat peste tot, spălat şi răs-spălat de nu mai ştie nici el ce şi cum. Dar uite că acest ursuleţ Coco încă este preferatul Sofiei, deşi are nenumărate alte pluşuri cu care se joacă, de multe ori se reîntoarce la Coco, ursuleţul ei preferat. Deci, da, o să vă umpleţi casa de pluşuri, cu care nu se vor mai juca vreodată, dar dacă printre ele exista un astfel de “Coco” şi la voi? Hm? Ce faceţi? Nu mai bine e să aibă? 😀

Ursuleţ de plush

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here